Akademik Personel Alım İlanları

İstanbul Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak

istanbul Üniversitesi Rektörlüğü’nden Akademik Personel Alımı yapılacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından da yayımlandı. İstanbul Üniversitesi çeşitli pozisyonlarda ilgili birimlere 62 Akademik personel alımı yapacak.

İstanbul Üniversitesi Akademik Personel Alımı Başvurular Ne Zaman Sona Eriyor? 

İstanbul Üniversitesi Akademik personel alımı için başvuru süreci bugün (3 Haziran 2016) tarihinden itibaren 17 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek.

İstanbul Üniversitesi tarafından çıkılan akademik personel alım ilanında ; İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ (Biyofizik , Radyoloji, Tıbbi Patoloji, Genel Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Göz Hastalıkları, Fizyoloji ) , CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ ( İç Hastalıkları, Kardiyoloji ) , Hukuk Fakültesi ( Ticaret Hukuku ), Edebiyat Fakültesi (Fransızca Mütercim, Bölgesel Coğrafya, Türk Halk Edebiyatı, Çin Dili ve Edebiyatı ) , Fen Fakültesi , Siyasal Bilgiler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi için akademik personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Söz konusu akademik personel alımı hakkında tüm detaylara ve çok daha fazlasına aşağıdaki personel alım ilanı dosyasından erişebilirsiniz.