Akademik Personel Alım İlanları

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı

 İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Devlet Personel Başkanlığı Resmi İnternet sitesine yer alan ilana göre akademik personel alımı gerçekleştirecektir.

İzmir Yüksek Teknoloji Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilana göre 1 Doçent alımı yapılacaktır. İlgili ilana başvuruda bulunacak olan adaylar için başvuru tarihleri 30 Haziran – 14 Temmuz 2016 olarak belirlenmiştir.

Başvuru Şartları

İlgili ilana başvuruda bulunacak olan adayların; 657 sayılı Kanun’un 48. maddesindeki şartları taşımaları, ilgili yönetmeliklerden Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Enstitümüzün Minimum Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri ile İlgili Esasları, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik hükümlerini sağlamaları ve ilgili adreste verilen yabancı dil puanına sahip olmaları (Senato Kararı, Kanun ve Yönetmelikler http://www.iyte.edu.tr adresinden temin edilebilir.) Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olmaları gerekmektedir.

Başvuru Esnasında İstenen Belgeler

Doçentlik pozisyonu daimi olup başvuruda bulanacak olan adayların; özgeçmiş, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomaları, doktora tezi, doçentlik belgesi, yayın listeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyayı doçentler 4 nüsha olarak hazırlayarak; bir dilekçe, iş talep formu ve 2 adet fotoğraf ile birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına (Gülbahçe Köyü Kampüs alanı Urla-İZMİR) adresine müracaat etmeleri gerekmektedir.