Akademik Personel Alım İlanları

Namık Kemal Üniversitesi 33 Akademik Personel Alıyor

Namık Kemal Üniversitesi 33 Akademik Personel Alıyor

Namık Kemal Üniversitesi’nin ilgili pozisyonlarına Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği kapsamında 33 akademik personel alımı gerçekleştirilecektir.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında ilan şartlarını ve genel niteliklerini beyan eden adaylardan Profesör ve Doçent kadrolarına başvuracak olanlar üniversitenin Personel Daire Başkanlığına giderek bizzat başvurularda bulunması gerekmektedir. Posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecek olup, değerlendirmeye alınmayacaktır.

Görev alacak kişiler, devamlı statüde olup tam zamanlı olarak görev yapacaklardır. Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışmış olanlar, onaylı hizmet belgesini beyan etmek durumundadırlar.Başvuru tarihi ilan yayına girdikten itibaren 15 günlük süre boyunca geçerliliğini koruyacak, adaylar başvuru tarihinin son gününün mesai saati bitimine kadar başvuruları gerçekleştirebileceklerdir.

ALINACAK PERSONEL : 33 AKADEMİK PERSONEL

BAŞVURU ADRESİ: Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına bizzat başvuru yapılmalıdır.

İstenilen belgeler; başvurularını dile getiren anabilim dalını belirten dilekçeleri ile birlikte adaylar özgeçmişlerini, 2 adet fotoğraflarını, kimlik fotokopilerini, doçentlik başarı belgelerini, akademik çalışmalarının planlanmış listelerini, yayınlarını belirten tüm evraklarını doçent adayları 4, profesör adayları 6 nüsha olacak şekilde teslim etmelidirler. Ayrıca profesörlerden akademik çalışma eserleri de istenecektir.

Namık Kemal Üniversitesi 33 Akademik Personel Alıyor ilana başvuracak adaylar, tüm ilan niteliklerini taşımak ve beyan etmek durumundalardır. İlan niteliklerine uygun olmadığı tespit edildiği takdir de adayların, adaylık işlemleri yürütülmeyecektir.

İlan detayları hakkında bilgi edinmek isteyenler Devlet Personel Başkanlığı‘nın resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirler.

Kamupersoneli.net