Akademik Personel Alım İlanları

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak

 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 9 Akademik Personel Alımı Yapacak . Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan Akademik Personel Alım ilanı duyurusu Devlet Personel Başkanlığı’nca 6 Haziran 2016 tarihinde yayımlandı. Söz konusu akademik personel alımı hakkında tüm detaylar ve çok daha fazlası her zaman olduğu gibi yine kamupersoneli.net adresinde.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından verilen akademik personel alım ilanına göre ; Üniversitenin , Denizcilik Fakültesi, ARdeşen Turizm Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi Birimleri için Yardımcı Doçent ve Doçent alımı yapılacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Akademik Personel Alımı Başvurular İçin Son Tarih

Söz konusu alımlar için başvurular 6 Haziran 2016 tarihi itibariyle başlayıp 20 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek.

Doçent Kadrosu için Başvuruda bulunacak adaylar Başvuru Formu, Öz Geçmiş, Doçentlik Belgesinin onaylı örneği, Mezuniyet Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Askerlik Terhis (tecil) belgesi ve iki adet fotoğraf , bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan cd ile , Yardımcı Doçentler aynı belgeler ve Yabancı Dil Sınav Belgesi ile birlikte Bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan 4 takım dosyas ile başvuru işlemlerini gerçekleştirmelidirler. Söz konusu alım hakkında tüm detaylara erişebilmek için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.