Akademik Personel Alım İlanları

Sakarya Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak

 Sakarya Üniversitesi’nin 24 akademik personel alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından yayımlandı.

Hangi Birimler İçin Akademik Personel Alınacak?

Söz konusu personel alımı ilanında üniversitenin Mühendislik fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Fen ve Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Tıp Fakültesi , İşletme Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Ali Fuat Cebesoy Meslek Yüksekokulu , Sakarya Meslek Yüksekokulu, Sakarya Meslek Yüksekokulu, Sapanca Meslek Yüksekokulu için Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent alımı yapacağı belirtildi.

Son Başvuru Tarihi

Sakarya Üniversitesi 24 Akademik personel alımı için başvurular 16 Mayıs 2016 Pazartesi gününden itibaren başladı. Akademik personel alımı için  üniversiteye son başvuru tarihi ise 30 Mayıs 2016 olarak bildirildi.

Profesör Kadrosu İçin Başvuracak Adaylar

Profesör kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişini, Doçentlik Belgesini, 2 fotoğrafını, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 takım dosya ile 6 adet CD’yi (CD içeriğinde: yayın dosyasında bulunan eserlerin dijital ortama aktarılması, Word ortamında Özgeçmiş ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Doçent Kadrosu İçin Başvuracak Adaylar

Doçent kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişini, 2 fotoğrafını, Doçentlik belgesini, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile 4 adet CD’yi (CD içeriğinde: yayın dosyasında bulunan eserlerin dijital ortama aktarılması, Word ortamında Özgeçmiş ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent Kadrosu İçin Başvuracak Adaylar

Yardımcı Doçent kadrosu için adayların, Yabancı Dilini belirten Başvuru Formuna özgeçmişini, 2 fotoğrafını, doktora belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile 4 adet CD’yi (CD içeriğinde: yayın dosyasında bulunan eserlerin dijital ortama aktarılması, Word ortamında Özgeçmiş ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri) ekleyerek İlgili Birime başvurmaları gerekmektedir

Daha fazlası için Sakarya Üniversitesi tarafından çıkılan ilana göz atabilirsiniz.