Akademik Personel Alım İlanları

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alımı Başvurular Sona Eriyor

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alım ilanı için başvurular sona eriyor. Yarın (11 Mayıs 2016) son gün. 
 

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alımı için başvurular sona eriyor. Selçuk Üniversitesi’nin 41 Akademik personel alımı yapacağına dair ilan duyurusu daha önce Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfalarından da yayımlanmıştı.

Akademik Personel Alımları Hangi Birimler İçin Yapılıyor?

Üniversitenin Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Fen Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi , Sağlık Bilimleri Fakültesi , Teknoloji Fakültesi , Tıp Fakültesi , Ziraat Fakültesi , Güzel Sanatlar Fakültesi , Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi , Mühendislik Fakültesi , Sağlık Bilimleri Fakültesi , Spor Bilimleri Fakültesi , Veteriner Fakültesi için Profesör ve doçent ünvanlarında akademik personel alımları yapılıyor.  

Selçuk Üniversitesi 41 Akademik Personel Alımı Başvuru Süreci

Selçuk Üniversitesi Akademik Personel Alımı için başvurular 27 Nisan 2016 tarihi itibariyle başlamıştı. Söz konusu akademik personel alımı için başvurular 11 Mayıs 2016 tarihi itibariyle sona erecek.

Başvuruda bulunacak adaylar için genel açıklamalar ve diğer detaylar DPB tarafından ve Resmi Gazete tarafından paylaşılan ilan duyurusunda yer almaktadır.