Akademik Personel Alım İlanları

Süleyman Demirel Akademik Personel Alım İlanı Verdi

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sayfasından, Süleyman Demirel Üniversitesi’nin Akademik Personel Alımı yapacağına dair ilan duyurusu (20 Nisan 2016 tarihinde) yayımlandı. Söz konusu alım için ilan 20 Nisan 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sayfasında yayımlandıktan 15 gün sonra başvurular sona erecek. Başvuruda bulunacak adaylar için genel ve özel şartları ilan metninde bulabilirsiniz. Doçent, Yrd.Doçent ve Profesör alımı yapacak üniversitenin toplam akademik personel alım sayısı 38 olarak bildirildi.


Hangi Bölümler İçin Akademik Personel Alımı Yapılıyor?

Süleyman Demirel Üniversitesi Şu bölümler için söz konusu akademik personel alımlarını gerçekleştirecek ; Bitkisel ve Hayvansal Üretim , Ormancılık , Çevre Koruma Teknolojileri, Klinik Diş Hekimliği Bilimleri, Eczacılık Meslek Bilimleri, Su Ürünleri Temel Birimleri, Türkçe Eğitimi, Yabancı Diller Eğitimi, Arkeoloji, Biyoloji, Coğrafya, Fizik, Özel Hukuk , Yönetim ve Organizasyon, Pazarlama ve Reklamcılık, Finans- Bankacılık ve Sigortacılık , Dış Ticaret, Elektronik ve Otomasyon, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Çevre Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme.

Akademik personel alım ilanına göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

Kamu haberleri, gündem haberleri, akademik personel alım haberleri ve daha fazlasını takip etmek için kamupersoneli.net’i her gün ziyaret edebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirerek her türlü gelişmeden her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara