Akademik Personel

Bartın Üniversitesi 21 Akademik Personel Alımı Gerçekleştirecek

Bartın Üniversitesi Akademik Personel Alımı Başvuru Tarihleri
Bartın Üniversitesi Akademik Personel Alımı İçin Başvuruların Başlama tarihi olarak 28 Mart 2016 , Son Başvuru Tarihi 11 Nisan 2016 olarak açıklandı.

Alınacak Akademik Personeller

Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi , Dilbilim, Sosyoloji, Tarih, Türk Dili Edebiyatı bölümlerine, Ana Bilim Dalı Güney – Batı Türk Lehçeleri Edebiyatları, Dil Bilim, Uygulamalı Sosyoloji, Yakınçağ Tarihi, Genel Türk Tarihi, Eski Türk Edebiyatı olan  6 Yardımcı Doçent Alacak. Yine Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğret.Tekn.Eğitimi , Eğitim Bilimleri, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümlerine  4 Akademik Personel Alacak,  Fen Fakültesi’ne Genetik Bölümü Moleküler Biyoloji ve Genetik veya Biyoloji Alanında doktorası olan 1 Yardımcı Doçent Alacak, İslami İlimler Fakültesine Tefsir, Hadis, İslam Hukuku, Tasavvuf, İslam tarihi , Türk İslam tarihi ve İslam Edebiyatı Sanatı 7 Akademik Personel Alacak.
Mühendislik Fakültesi , Bilgisayar Mühendisliği , Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Fakültelerine Bilgisayar Donanımı , Bilgisayar Bilimleri, Malzeme 3 Akademik Personel Alacak.

Genel Şartlar

Başvuruda Bulunacak Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48.  maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Bartın Üniversitesi akademik personel alımı için başvuruda bulunacak adayların ilanın yayınlandığı tarih olan (28 Mart 2016) ‘dan itibaren 15 gün içerisinde evraklarını hazır edip ilgili birimlere teslim etmeleri gerekiyor. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanması gerekiyor. Detayları aşağıda bulunan personel alım ilanı linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Sınav Tarihi

Yardımcı Doçent Alımı için başvuruda bulunacak adaylar için sınav tarihi, yeri ilgili üniversitenin resmi internet sayfasından duyurulacak.

İlgili Akademik Personel Alımı İlanının tamamı için TIKLAYINIZ.

Kamupersoneli.net