Akademik Personel

Beykent Üniversitesi akademik personel alım ilanı yayınladı! Başvuru şartları açıklandı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Beykent Üniversitesi Rektörlüğü tarafından akademik personel alımı yapılacağı açıklandı. Akademik personel alım ilanında adayların Profesör kadrosuna başvuracakları duyuruldu.

PROFESÖR KADROSUNA PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Ayrıca yayınlanan akademik personel alım ilanında, “Üniversitemize 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi Mühendislik – Mimarlık Fakültesi bünyesine; 1 Öğretim Üyesi alınacaktır. İlana konu olan kadro tam zamanlıdır. Profesör kadrosuna başvuracakların, başvuruda bulunduğu fakülte ve bölümü belirten bir dilekçenin ekinde, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile doçentlik belgesi, bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (6 takım) halinde vermeleri gerekmektedir.” denildi.

15 GÜN İÇİNDE BAŞVURU YAPILACAK

Bunun yanı sıra ilanda “Başvurular bu ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde T.C. Beykent Üniversitesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimlerden öğrenilecektir.” ifadeleri yer aldı.

Beykent Üniversitesi akademik personel alım ilanı yayınladı! Başvuru şartları açıklandı