• Haberler
  • Gündem
  • Aksaray'da İntihar Vakası! Karı koca evinde ölü bulundu!

Aksaray'da İntihar Vakası! Karı koca evinde ölü bulundu!

Aksaray'da bir evde silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine gelen polisler kapıyı açamayınca itfaiye yardımı ile kapıyı kırmak zorunda kaldı.Eve giren polis ekipleri biri 60 (Cennet Alptekin) diğeri 61 (Ekrem Alptekin) yaşında ki karı kocanın öldüğ

Aksaray'da bir evde silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine gelen polisler kapıyı açamayınca itfaiye yardımı ile kapıyı kırmak zorunda kaldı. Eve giren polis ekipleri biri 60 (Cennet Alptekin) diğeri 61 (Ekrem Alptekin) yaşında ki karı kocanın öldüğünü gördü. Başlarından vurularak öldürülen çiftin ölüme ilişkin yapılan ilk incelemede polis, cinayetten çok intihar vakası olduğu kanısına vardı.

Yavuz Sultan Selim Mahallesinde ki tek katlı bir müstakil evde meydana gelen olay ile ilgili olarak; Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri olay yerinde geniş çaplı incelemeler yaparken, Cumhuriyet Savcısı da olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından yaşlı çiftin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yapılan ilk incelemelerin ardından Ekrem Alptekin psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilirken, şahsın önce eşi Cennet Alptekin'i tüfekle vurarak öldürdüğü, sonra da aynı tüfekle kafasına ateş ederek intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili başlatılan geniş kapsamlı soruşturma sürüyor.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme