Ales

ALES/2 sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayımlandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı ve ALES sınav giriş belgelerinin erişime açıldığı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak yayımlanan duyuruda 06 Aralık 2020 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2020-ALES/2) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

Duyuruda adayların sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekleri vurgulandı.

YAYIMLANAN DUYURU

Konu ile ilgili olarak yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“06 Aralık 2020 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2020-ALES/2) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 06 Aralık 2020 tarihinde saat 14.00’ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

06 Aralık 2020 tarihinde uygulanacak olan 2020-ALES/2 için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.”

Sınav Giriş Belgeleri İçin TIKLAYIN.