Alman Meclisi'nde Türk Vekil Terör Örgütü Paçavrası Açtı!
Almanya'da Sol Partili Milletvekili Sevim Dağdelen, Alman Meclisi'nde yapılan bir oturumda bölücü terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olan YPG'nin bayrağını açtı.TÜRK VEKİL ALMAN MECLİSİNDE YPG BAYRAĞI AÇTI Alman Meclisi'nde, Alman ordusunun terör örgütü DEA
Almanya'da Sol Partili Milletvekili Sevim Dağdelen, Alman Meclisi'nde yapılan bir oturumda bölücü terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olan YPG'nin bayrağını açtı.
TÜRK VEKİL ALMAN MECLİSİNDE YPG BAYRAĞI AÇTI
Alman Meclisi'nde, Alman ordusunun terör örgütü DEAŞ'a karşı yürüttüğü operasyonlarına yönelik bir oturum gerçekleştirildi. Oturum kapsamında bir konuşma yapan Türk kökenli vekil Sevim Dağdelen, konuşma sırasında PKK/PYD bayrağı açtı. Almanya'da da tepki ile karşılanan olayda bayrağın Almanya'da yasak olduğu hatırlatıldı.
ALMANYA FEDERAL MECLİS BAŞKANI TEPKİ GÖSTERDİ
Almanya Federal Meclis Başkanı Wolfgang Schaeuble, gerçekleştirilen hareket sonrası Sevim Dağdelen'in hareketine tepki gösterdi. Schaeuble, konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamasında, "Böyle bir şey yapması gerekmiyordu" ifadesini kullandı.
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme





