Genel

2016 ALS Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

2016-ALS  Sınav Giriş Yerleri Ölçme,Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) resmi internet sitesinden yapılan duyuruyla açıklandı. Adaylar sınav yerlerini ve sınav belgelerini ÖSYM resmi internet sitesinden Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası ve daha önce edinilen aday şifresini girerek öğrenebilecek. 3 Nisan 2016 ‘da yapılacak sınav için geri sayım başladı. 

Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2016 ALS) heyecanını yaşayacak adayları sınav giriş belgelerini ÖSYM resmi internet sitesinden edinilebiliyor.

2016 ALS Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

3 Nisan 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2016 ALS) heyecanını yaşayacak olan adaylar için sınav giriş belgelerinin teminine başlandı. ÖSYM Başkanlığı tarafından ÖSYM resmi internet sitesinden yapılan duyurya göre adaylar sınava giriş belgelerini https/ais.osym.gov.tr adresinden T.C Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekler. 2016 Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2016-ALS) başvurun adayların , sınava girecek adayların sınav yerlerine (bina , salon ) atanma işlemleri tamamlandı.

2016 ALS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2016-ALS) için başvurular 9 şubat 2016 tarihinde başlamış 22 şubat 2016 tarihine kadar sürmüştü. 3 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek olan 2016-ALS sonuçları 28 Nisan 2016 tarihinde ÖSYM resmi internet sayfasından duyurulacak.

Sınav hakkındaki tüm gelişmeleri, haberleri kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz.

kamupersoneli.net