Ankara'da 2 Patlama Meydana Geldi!

Ankara'da Anadolu Bulvarı üzerinde inşaatı devam eden bir otelde demir kaynağı yapıldığı esnasında kıvılcımların doğalgaz hattının geçtiği bölüme denk gelmesi sonucunda patlama yaşandı.İnşaat çalışanları patlama sonrasında olay yerine koştu.

Ankara'da Anadolu Bulvarı üzerinde inşaatı devam eden bir otelde demir kaynağı yapıldığı esnasında kıvılcımların doğalgaz hattının geçtiği bölüme denk gelmesi sonucunda patlama yaşandı.

İnşaat çalışanları patlama sonrasında olay yerine koştu.

Haber

Patlama nedeniyle alevler hızla yükseldi  işçilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis, doğalgaz ve 112 Hızır Acil ekipleri sevk edildi.

Olay yerine sevk edilen doğalgaz ekibi gazı kesti ve yangın söndürülmesine yardımcı oldu. Yangın hızla kontrol altına alınırken patlamada ölü ve yaralı olmaması mucize olarak adlandırıldı.

ANKARA ULUS'TA PATLAMA MEYDANA GELDİ

Diğer yandan Ankara Ulus'ta Altındağ ilçesi Çankırı Caddesi üzerinde bulunan bir markette tüp patladı.

Yaşanan patlamada maddi hasar meydana gelirken 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Haber

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme