• Haberler
  • Gündem
  • Ankara'da can pazarı yaşandı: Park halindeki tıra çarptı! Çok sayıda kişi öldü

Ankara'da can pazarı yaşandı: Park halindeki tıra çarptı! Çok sayıda kişi öldü

Gelen bir son dakika haberine göre Ankara'da resmen can pazarı yaşandı.Başkentte park halinde duran tıra arkadan çarpan araç içerisindeki çok sayıda kişi hayatını kaybederken 1 kişinin de ağır yaralandığı açıklandı.

Gelen bir son dakika haberine göre Ankara’da resmen can pazarı yaşandı. Başkentte park halinde duran tıra arkadan çarpan araç içerisindeki çok sayıda kişi hayatını kaybederken 1 kişinin de ağır yaralandığı açıklandı. Detaylar haberimizde

Gelen habere göre Ankara Çevre Yolu’nun Samsun bağlantı kavşağında Fatih Ayyıldız’ın kullanmış olduğu araç yol kenarındaki park halinde bulunan ve şoförünün henüz bilinmediği tıra arkadan çarptı.

Çarpma sonucunda araç içerisindeki sürücü ile eşi Hatice Ayyıldız, aynı araçta bulunan Adile Aydınar ve Mehmet Aydınar olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücünün çocuğu Miraç Altay Ayyıldız ise ağır yaralandı.

Haber

EKİPLER CESETLERİ ÇIKARDI

Kazanın ardından araçta sıkışan cesetler, ekiplerin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. Yaralı Ayyıldız ise ambulansla Mamak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazanın ardından tır şoförü, ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

YOL TRAFİĞE AÇILDI

Kaza sebebiyle yol bir süreliğine trafiğe kapatılmıştı. Ekiplerin çalışmasını tamamlamasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme