• Haberler
  • Ekonomi
  • Ankara'da Su Faturalarına Zam Hazırlığı Yapılıyor

Ankara'da Su Faturalarına Zam Hazırlığı Yapılıyor

ASKİ Genel Müdürü Cumali Kınacı, 4 partinin başkanvekillerine, kademeli tarife, konusunda bir sunum yaptı.SU TASARRUFU ZORUNLU Özellikle, su tasarrunun zorunlu olduğunu, 30 büyükşehir belediyesinden 16'sının kademeli su tarfesine geçiş yaptığını, bu tarif

ASKİ Genel Müdürü Cumali Kınacı, 4 partinin başkanvekillerine, kademeli tarife, konusunda bir sunum yaptı.

SU TASARRUFU ZORUNLU

Özellikle, su tasarrunun zorunlu olduğunu, 30 büyükşehir belediyesinden 16'sının kademeli su tarfesine geçiş yaptığını, bu tarifenin, çok su tüketen grupların, fiyat farkı nedeniyle tasarrufa yöneleceğini belirtti.

ZAM HAZIRLIĞI

Genel Müdür Kınacı, seçim süreclerinde son bir yıldır yapılan indirimler nedeniyle belediyenin gelir kaybettiğini, giderlerin karşılanabilmesi için suyun metreküpüne zam yapılması gerektiğini belilrtti.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme