Aöf

2 – 3 Aralık ATA AÖF Vize Sınavı Sonuçları Açıklandı

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2 – 3 Aralık 2017 ara sınav (vize) sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF tarafından bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda 2 Aralık 2017 tarihi ile 3 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen Açıköğretim Fakültesi vize sınavı sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. AÖF öğrencilerin Atatürk Üniversitesi AÖF Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden sınav sonuçlarını öğrenebileceklerdir. Buna göre öğrenciler sınav sonuçlarına aşağıdaki link üzerinden T. C. Kimlik Numaraları ve ATA AÖF öğrenci şifreleri ile giriş yaparak erişim sağlayabileceklerdir. 

ATA AÖF Vize Sınavı Sonuçları İçin TIKLAYIN.

SORU VE CEVAPLAR 4 ARALIKTA AÇIKLANMIŞTI

Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF tarafından soru ve cevapların açıklandığı bir duyuru yayımlanarak kamuoyu ile paylaşıldı. Atatürk Üniversitesi AÖF tarafından yapılan duyuruda “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır. Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz. Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suiistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme, gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA