Aöf

2017 Erzurum ATA AÖF Güz Dönemi Vize Sınav Tarihleri Belli Oldu !

Atatürk Üniversitesi AÖF sınav tarihleri yaklaşıyor. AÖF öğrencileri sınav tarihlerini araştırırken kamupersoneli.net olarak Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF sınav takvimini ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

GÜZ DÖNEMİ

Atatürk Üniversitesi AÖF vize sınavları 2 Aralık 2017 ile 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Güz dönemi final sınavları ise 20 Ocak 2018 ile 21 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Atatürk Üniversitesi AÖF bütünleme sınavları ise 24 Şubat 2017 ile 25 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

BAHAR DÖNEMİ

Atatürk Üniversitesi AÖF bahar dönemi vize sınavları ise 24 Mart 2018 ile 25 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Ayrıca bahar dönemi final sınavları ise 12 Mayıs 2018 ile 13 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Atatürk Üniversitesi AÖF bahar dönemi bütünleme sınavları ise 9 Haziran 2018 ile 10 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup 3 ders sınavları 29 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacaktır.

SINAV TAKVİMİ

4 YANLIŞ 1 DOĞRU UYGULAMASI DEVAM ETMELİ MİDİR?

AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğru uygulaması devam etmektedir. Peki size göre AÖF 4 yanlış 1 doğru uygulaması devam etmeli midir? Uygulamadan dolayı yaşadığınız mağduriyetler var mıdır? Görüş ve taleplerinizi belirtmek isterseniz sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. Gerçekten çok büyük sıkıntı yaşıyoruz örgün okuyamıyorum açıktan her geçen gün dahada zorlaştırılıyor

  2. Gerçekten madur oluyoruz bu uygulama acik öğretim de oluyorda niye örgün öğretim yok hepsi ÖSYM ye bağlı deyilmi bu haksız uygulama yı biran önce duzeltilmeli öğrenci ler madur

  3. normalde yapılan uygulamalar ve yenilikler öğrencilerin eğitim kalitesini yükseltmek veya bir fayda gütmek adına yapılırken buradaki 4 yanlış 1 doğruyu götürme uygulamasının amacı anlaşılamamıştır. bizim göremediğimiz ne gibi bir fayda sağlıyor üniversitemiz bize anlamadık, insanlar bu tarz uygulamalar yüzünden üniveritelere bir eğitim kurumundan ziyade ticarethane olarak görüyor. lütfen bu uygulama kaldırılsın.

  4. Açıköğretim her geçen gün dahada zorlaşıyor.4 yıllık lisans,2 yıllık ön lisans ve Y.lisans bitirmeme rağmen şu an 4 yanlışın 1 doğruyu götüreceği sınav sisteminin beni dahi zorlayacağını ve bu uygulamanın öğrenciye eğitim adına bir şeyler vermekten öte onu boş yere zorlayacağını ve anlamsız bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

  5. açık öğretim öğüne ğöre çok sıkıntılı bide yetmiyor ğibi yettkililer iyice sıkıntı yaratıyorlar ğit ğide zorlaştırıyorlar yazık yazık

  6. Kaldırılsın yaa ben doğrularımla 70 alacağım sınavdan 20.75 puan alıyorum 4 yanlış 1 doğruyu götürmesi bizi bitiriyor lütfen kalksın biraz yardımcı olun…

  7. Sınıfı geçmemizi daha da zorlaştırıyonuz 4 yanlış 1 doğruyu götürmesiyle bir şansımız var okumak için konuda elimizden alıyorsunuz olmaz böyle hemen kaldırılmalı