Aöf

2019 AÖF Sınav Soru ve Cevapları Yayımlandı! 13- 14 Nisan AÖF Sınav Soru ve Cevapları Açıklandı

Eğitim hayatlarını Anadolu Üniversitesi bünyesindeki Açıköğretim Fakültesi’nde sürdüren yüz binlerce öğrenci, 13-14 Nisan bahar dönemi vize sınavlarına katılım sağladı.

Sınavların oturumları tamamlanırken, adaylar da ‘2019 AÖF soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?’ sorusuna yanıt aramaya başladı.

Bireyler, AÖF soru ve cevap anahtarı aracılığıyla sonuçlara yönelik elde edecekleri puanlar hakkında tahminde bulunabilecek.

Anadolu Üniversitesi tarafından sınavlara katılım sağlayan öğrencilere gönderilen mesajda, AÖF soru ve cevepların erişime açıldığı belirtildi.

Öte yandan, ‘AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?’ sorusunun cevabı da bir hayli sorgulanıyor. Konuya yönelik bilgileri sizler için derledik.

AÖF SORU VE CEVAPLARI NASIL VE NEREDEN GÖRÜNTÜLENİR?

13-14 Nisan AÖF soru ve cevapları yayınlandı. Haberimizin detaylarından bahar dönemi vize sınavlarına ilişkin tüm detayları öğrenebilirsinz.

AÖF SORU VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI!

Öğrenciler, ilgili dönem veya geçmiş dönemlere ait sınavların soru ve cevaplarına ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle giriş yaparak ulaşabilir.