Aöf

Açık Öğretim Fakültesi Sınavı İçin Geri Sayım Başladı (AÖF Önemli Duyuru 3 Şehirde Sınavlar Ertelendi)

16-17 Nisan tarihlerinde yapılacak ve milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği bahar dönemi sınavının sınav giriş yerleri açıklandı. Sınav giriş yerleri ve daha fazla detay kamupersoneli.net adresinde. Öğrenciler için bahar dönemi sınav heyecanı ayyuka çıkmış durumda .

AÖF Sınava Giriş Belgesi Yayımlandı

Söz konusu sınava girecek Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ( AÖF) sınav giriş belgesi yayımlandı. Kamupersoneli.net olarak sınav gelişmeleirni yakından takip etmeye devam ediyoruz. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Ara Sınavı bazı şehirlerde ileri tarihlere ertelendi. Hakkari, Mardin ve Şırnak illerinde devam eden operasyonlar nedeniyle sınav ileri bir tarihe ertelendi.

AÖF Sınavlarına 1 Milyon 215 Bin 169 Öğrenci Girecek

AÖF sınavına 1 milyon 215 bin 169 öğrenci girecek. Sınavdaki görevli sayısı 437 bin’e ulaşırken sınav toplam 105 merkezde yapılacak.

AÖF Sınav Yerleri Belli Oldu

Sınav giriş belgeleri Açık öğretim fakültesi resmi internet sayfasından TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak edinilebiliyor. Sınav giriş belgesinde yer alan sınav merkezinde belirtilen saat ve tarihte öğrencilerin yer alması gerekmektedir.

Sınav Yerine 1 Gün Önceden Gitmek Aksaklıkları Önleyebilr

AÖF tarafından yapılan bilgilendirmeler doğrultusunda sınava girecek öğrencilerin sınav merkezine bir gün önceden giderek sınav yeri hakkında bilgi sahibi olmalarının sınav günü yaşanacak aksaklıkların önüne geçebileceği bildirildi. AÖF Sınav Giriş yerlerini AÖF resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Kamu haberleri, gündem haberleri, sınav duyuruları ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. Forum.kamupersoneli.net ‘e ücretsiz üye olabilir aklınızdaki soruları forum yöneticilerine ve diğer ziyaretçilere yöneltebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Eskişehir

Bir Yorum

  1. Mardin Artuklu Üniversitesi'nin paralelci ve PKKci sınav sorumlusu olarak görev alanları geçmişteki sınavlarda kopyayla epey kişinin geçmesine izin verdi. Psikolojideki uzun saçlı naylon sandaletler giyen erkek araştırma görevlisi diğer gözetmenlerin yakaladığı kopyaları bile raporlandırmamak için uğraşırdı. Arkeolojideki iki araştırma görevlisi hakkında da benzer iddialar vardı. Özellikle birinin görmeyenlerin sınavında geçirtme misyonu olduğu. Her bölümde olduğu gibi psikolojideki araştırma görevlisinin aynı soyadı taşıyan aile fertlerinden üniversitede bolca vardır ve hepsi yurtdışına gitmek için devletin kaynaklarını kullandı. 2012 ya da 2013 yılında skandal haberlerde ÖSYM sınav soru ve cevaplarını çalıp dağıtanlar arasında Mardin Artuklu Üniversitesi'nden de araştırma görevlileri ve akademisyenler olduğu yazdı. Acaba birileri devreye girip kurtardı mı? Soruşturup takip etmek lazım. Oda ve bina sorumluları da nedense üniversitenin hep paralelci rektör yardımcıları, dekanları, dekan yardımcıları ve akademik kadrosu olurdu. Sınav kitapçık ve cevap anahtarlarını toplayanlar işçiler de yine onlardandı. Rektörlük binasının en alt katındaki giriş çıkışın çok kolay ve kontrolsüz olduğu o minik ÖSYM ve AÖF sınav malzeme odasında acaba sınav öncesi ve sonrasında neler yapılıyordu? Üniversite Rektörlük binasında bulunan ÖSYM Mardin İl Yöneticiliğinin ve AÖF Mardin İl Koordinatörlüğünün artık devlet içinde devlet kurma eylemlerinden haberdar olduğumuza göre paralelcilerin idaresinde olması hiç şaşırtıcı değil. Mardin'de her nedense hala FETÖ operasyonu geçirmeyen illerden biri. Mardin Artuklu Üniversitesi de. Üstelik sicili yurt dışına taşmış kadar bozukken. Devletin buraları ihmal ettiği her saat ayrıca ülkenin menfaatlerine çok büyük zararların verildiği saattir