Aöf

Adaylar Dikkat ! AÖF Yabancı Dil Yeterlik Sınav Tarihi Açıklandı

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda AÖF Yabancı Dil Yeterlik sınav tarihi belirtildi. Açıköğretim Fakültesi AÖF programlarına kayıt yaptıran öğrenciler için bulundukları illerdeki e-Sınav merkezlerinde yabancı dil yeterlik sınavı yapılacağı bildirildi.

SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

2017 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSYS) ile Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Arapça Önlisans, İşletme Fakültesi İşletme İngilizce Lisans, İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler İngilizce Lisans Programlarına yerleşip kayıt yaptıran adaylar AÖF Yabancı Dil Yeterlik sınavı önem taşıyor. Bu kapsamda Yabancı dil yeterliğini sağlayamayan öğrenciler için 24 Eylül 2017 tarihinde saat 10.00’da yabancı dil yeterlik sınavı uygulanacak.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Ayrıca yabancı dil yeterlik sınavı giriş belgeleri 18 Eylül 2017 tarihinde öğrenci otomasyonu tarafından yayımlanacak. Sınavla ilgili olarak adaylara soruları yanıtlamaları için 90 dakika süre verilecek. Sınavda adaylara 60 soru sorulacak. Ayrıca bu programlara kayıt yaptıran ve yabancı dil yeterliğini sağlayamayan öğrencilerin, öğrencilik haklarından yararlanmak için ilgili dönemde kayıtlarını yeniletmeleri gerektiği belirtildi.

Kamupersoneli.net – ANKARA