Aöf

Anadolu Üniversitesi AÖF 27 Mayıs Final Sınavı Soruları, Cevapları ve Yorumları (Kolay Mıydı, Zor Muydu?)

Anadolu Üniversitesi tarafından Türkiye genelinde AÖF bahar dönemi final sınavları gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sınavlar hakkında adayların yorumlarını alıyoruz.

Adaylar tarafından Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı 27 Mayıs 2018 tarihli oturumdaki soru ve cevapların ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

SORU VE CEVAPLAR NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AÖF sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Sınav sonuçları sınavdan yaklaşık 15 gün sonra resmi internet sayfası üzerinden erişime açılması beklenmektedir. 

Adaylar sınava ilişkin soru ve cevaplarına “http://aof.anadolu.edu.tr”1 web adresi üzerinden erişim sağlayabileceklerdir. “Öğrenci Girişi” bağlantısından TCKN ve şifreleri ile oturum açarak sistem üzerinden soru ve cevapları görüntüleyebilirler.

KOLAY MIYDI, ZOR MUYDU?

Peki gerçekleştirilen Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınavları kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi sorularda zorlandınız? Verilen süre sorular için yeterli oldu mu?

Bu konu hakkında görüşlerinizi belirtmek için sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz….

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ben Anadolu üniversitesine seslenmek istiyorum .ben ev hanımıyım ..ikinci üniversite olarak devam ediyorum .. benim haksızlık olarak gördüğüm bi husus var .. örgün öğretimde bu kadar zorlandığını düşünmüyorum öğrencilerin .. nitekim bende örgün okumuş bir vatandaş olarak açık öğretim okuyan öğrencilere gerçekten adil davranılmadığı öngörüsündeyim. . 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor hadi ona tamam diyelim bütünleme sınavını sadece mezun olacak olanlara değil de her dönem gerçekleştirseniz bizler için de adaletin sağlanacağını düşünüyorum .. Saygı ve sevgilerimle ..

  2. Dershaneye gittim ve o kadar çalıştım kesinlikle çok zordu. Amaç ne anlamıyorum ayrıca 20 soruda yanlışların doğruyu götürmesi kesinlikle adil değil