Aöf

Anadolu Üniversitesi AÖF Finalleri İçin Sınavı Giriş Belgeleri Yayımlandı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavı giriş belgeleri yayımlandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavları 13 Ocak 2018 ile 14 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Sınav giriş belgeleri ve final sınavı hakkında detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin resmi web adresi ve sosyal medya hesabı üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 13 Ocak 2018 ile 14 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Açıköğretim Fakültesi final sınavı giriş belgelerinin yayımlandığı ifade dildi. Sınav giriş belgelerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

AÖF’TEN YAYIMLANAN DUYURU

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Öğrenciler fotoğraflı sınav giriş belgesini Anadolu Üniversitesi AÖF web adresinin “Öğrenci Girişi” bağlantısından T. C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile oturum açarak veya AÖF Bürolarından alabilirler” ifadelerine yer verildi.