Aöf

AÖF 2016 Bahar Dönemi Ara Sınavı Sonuçları Açıklandı ( Sınav Soru ve Cevapları )

 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 16-17 Nisan 2016 Bahar Dönemi Ara Sınavı Sonuçları
16 – 17 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sınav sonuçları kısa zaman içerisinde açıklanabilir. 16 17 Nisan 2016 tarihinde yapılan ve yoğun bir katılımın yaşandığı AÖF bahar ara dönemi  sınav sonuçlarının kısa zaman içerisinde açıklanması bekleniyordu ve söz konusu sınav sonuçları açıklandı. Bilindiği gibi AÖF sınav sonuçları sınav tarihinden 15 gün sonra sistemde yayımlanıyor. Sınav sonuçlarına göz atmak için Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri AÖF sistemine giriş yaparak söz konusu sınava ait sonuçları görüntüleyebilirler.
Anadolu Üniversitesi Bahar Dönemi Ara Sınavı sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirebilirsiniz.

16:56 Güncelleme : AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı

Anadolu Üniversitesi 16-17 Nisan 2016 Bahar Dönemi Ara Sınavı’nın soru ve cevapları kısa zaman önce Anadolu Üniversitesi’nin Ekampüs sistemi üzerinden öğrencilerle paylaşılmıştı. Soru ve cevapları görmek isteyen öğrenciler ANADOLUM Ekampüs üzerinde bulunan derslerim bölümünden ilgili soru ve cevaplara erişebilirler.