Aöf

AÖF 2017-2018 İnternet Başvuru ve Kayıt Duyurusu Yayımlandı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) resmi sitesinde, 2017-2018 öğretim yılı kayıt ve başvurularına ilişkin bir duyuru yayımlandı. Buna göre;

İnternet Başvuru İşlemlerinin Yapılması

2017 ÖSYS ile yerleşmeye hak kazanan ve kayıt yaptıracak adayların internet başvuru işlemleri 21 Ağustos 2017 09:00‘da başlayıp 29 Ağustos 2017 17:00‘da sona erecek.

İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramaz. İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir.

29 Ağustos 2017 tarihinden sonra İnternetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılması mümkün değildir. Elektrik kesintisi, teknik arızalar veya İnternet hattınızın kesik olması vb. nedenlerle başvuru yapamama durumunda kalmamanız için başvurunuzu son günleri beklemeden yapınız. İnternetten başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

Kayıt İşlemlerinin Yapılması 

Adaylar, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu’nda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabilirler.

İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzuna www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından veya  aof.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Kayıt Tarihleri

Adaylar, 21 – 28 Ağustos 2017 tarihleri arasında illerde bulunan Açıköğretim Fakültesi bürolarına bizzat başvurarak kayıtlarını gerçekleştireceklerdir. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar 29 Ağustos 2017 tarihinde bizzat veya yakınları aracılığıyla başvurarak kayıt yaptırabilirler. 29 Ağustos 2017 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

Bütünleme/Tek Ders Sınavına Kalan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Önlisans/Lisans Programlarına kayıt hakkı kazanan ancak ortaöğretim kurumlarından 2016-2017 öğretim yılı sonunda mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınavına girecek adaylar da 21-29 Ağustos 2017 tarihleri arasında geçici kayıt yaptırabileceklerdir. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 29 Aralık 2017 tarihine kadar Fakültemize ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. lütfen on lisans İİBF yi de bir gündeme getirin yığıldık bekliyoruz şaka gibi 3 5 tane kadro açıyorlar

  2. ek yerleştirme tarihleri belli oluncada bilgilendirme yapar misiniz, tşk.

  3. ösym aöf unutuldu. aöf tercih sonuçları artıkkkkk açıklansınnnn 2017-2018 aöf duyurulsunnnn artıkkkkkkkk