Aöf

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı Soru ve Cevapları

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) soru ve cevapları yayımlandı. Hafta sonunda yoğun bir katılımla gerçekleşen Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Bahar dönemi ara sınavı soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesinden yayımlandı.

AÖF Sınav Soru ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

16 Nisan ve 17 Nisan 2016 tarihlerinde yapılan AÖF Bahar dönemi ara sınavlarının soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden erişilebilir hale getirildi.

Soru ve Cevaplar Geçen Senelere Nazaran Bu Sene Erken Yayımlandı

Geçen senelere nazaran bu sene daha erken yayımlanan soru ve cevapları öğrenciler AÖF üyeliği ve şifresiyle panelinden kontrol edebilecek.  AÖF sınav sonuçları için Anadolu Üniversitesi tarafından şu açıklama yapıldı ; “Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5 işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz”. Buna göre sınav sonuçları 2 hafta içerisinde yayımlanabilir.