Aöf

AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı Ne Zaman Yapılacak?


 Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nde okuyan öğrenciler dönem sonu sınavlarına Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere, dört oturumda katılacaklar. 


AÖF’ün geride bıraktığı ara sınav ardından, sıra dönem sonu sınavına geldi. Öğrencilerin merakla beklediği tarih açıklandı. AÖF Dönem Sonu Sınavı 04-05 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak. Hafta sonu gerçekleşen sınavda öğrenciler sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturum şeklinde sınava tabi tutulacak.

Öğrencilerin yanında hangi belgeler olmalı?


Açıköğretim Bahar Dönemi sınavlarına katılacak öğrencilerin Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi, Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi, Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belgelerini yanlarında bulundurmaları zorunludur. Bunlardan bir tanesinin eksik olması halinde öğrenci sınava kabul edilmeyecektir.

Sonuçlar Ne Zaman?

Açıköğretim dönem sonu sınav sonuçları, sınav bittikten sonraki 20 gün içinde AÖF’nin resmi web sitesi üzerinden “Öğrenci Giriş” bölümünden açıklanacaktır. 

Mazeret sınavları ne zaman?

Her ne sebeple olursa olsun belirtilen tarihlerde ve saatlerde sınava girmeyen öğrencilerin sınav hakkı saklanıp, telafi sınavı yapılmayacak ve mazeret sınavı açılmayacaktır.

Kamu haberleri,güncel, siyasi,kültür sanat, teknolojik, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır. 

Kamupersoneli.net | Ankara