Aöf

AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır? ( AÖF Final Sınavı Yorumları)

 AÖF Final Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sınavı heyecanı yaşayan öğrenciler sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sabırsızlıkla beklemeye başladı. Söz konusu sınav sonuçlarının açıklanması Anadolu Üniversitesi tarafından en erken 7 gün 15 ile 20 gün ve üstü sürebiliyor.


AÖF Final Sonuçları da Erken Açıklanabilir

Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair net bir açıklama henüz gelmedi. Son AÖF sınavı sonuçları 8 gün içerisinde açıklanmıştı. AÖF final sınavı sonuçları sonrasında tek ders sınavına kalacak öğrenciler olacak söz konusu sınav sonuçları tek ders sınavı için erken açıklanabilir.

Anadolu Üniversitesi Sınav Takvimine göre 2015-2016 Tek Ders Sınavı 16 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

 4 Haziran 2016 ile 5 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşen Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı hakkındaki görüşlerinizi , sorular hakkındaki yorumlarınızı bizlerle ve sınava giren adaylarla sayfanın altında bulunan yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

AÖF Final sınavı sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

AÖF duyuruları, sınav haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlası kamu haberleri merkezi kamupersoneli.net adresinde.

Kamupersoneli.net | Ankara