Aöf

AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Bilindiği gibi Anadolu Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) güz dönemi oturumları tamamlandı. Bunun ardından adayların gözleri AÖF kayıt yenileme ve bahar dönemi sınav takvimine çevrildi. Anadolu Üniversitesi AÖF 2. dönem kayıt yenileme işlemleri 10 gün sürecek. Ayrıca Anadolu Üniversitesi AÖF mazeretli kayıt yenileme tarihi olarak da 23 Şubat 2018 belirtildi.

AÖF Kayıt yenileme işlemlerine devam eden adaylar AÖF bahar dönemi sınav tarihlerini araştırmaya başladılar. AÖF sınav tarihleri hakkında detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

AÖF SINAV TAKVİMİ

Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi vize sınavları 14 Nisan 2018 ile 15 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. AÖF bahar dönemi final sınavları ise 2 Haziran 2018 ile 3 Haziran 2018 tarihleri arasında uygulanacaktır. 2017 – 2018 akademik yılı üç ders sınavı ise 21 Temmuz 2018 tarihinde yapılacaktır.

KAYIT YENİLEME PARALARI HANGİ BANKALARA YATIRILACAK?

Peki kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştiren adaylar ödemelerine hangi bankalara yapacak. Adaylar kayıt yenileme tarihleri arasında kredi veya banka kartlarıyla Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilirler. Kayıt yenileme işlemleri 23 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir. Adaylar 23 Şubat saat 23.30’a kadar İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından ödemelerini yağabileceklerdir.