Aöf

AÖF Güz Dönemi Vize Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Eğitim hayatına AÖF’te devam eden on binlerce öğrenci, AÖF 2018-2019 eğitim dönemi sınav takvimini araştırmaya başladılar. Öğrenciler tarafından AÖF güz dönemi vize sınavlarının ne zaman yapılacağı araştırılıyor.

Kısa bir süre önce yeni kayıt ve kayıt yenileme sürecini geride bırakan öğrenciler şimdi de güz dönemi, sınav takvimini araştırıyorlar. Peki AÖF güz dönemi vize sınavları ne zaman yapılacak? Konu hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

SINAVLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesinin internet sitesinde AÖF sınav takvimine ilişkin detaylar yer alıyor. Buna göre AÖF Güz Dönemi Ara Sınavı 24 – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bunun yanı sıra Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 12 – 13 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

AÖF tarafından gerçekleştirilecek olan sınavda her ders için 20 soru sorulacak. Sınavda her test için 30 dakika süre verilecektir. Söz konusu sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılacaktır. Güz dönemine ilişkin Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarı yılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. yarı yılların sınavları gerçekleştirilecektir. 

KAMUPERSONELİ.NET