Aöf

AÖF İktisat ve İşletme Fakülteleri 2018- 2019 Öğretim Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri Belli Oldu!

Açıköğretim fakültesi iktisat ve işletme fakültelerinin 2018- 2019 öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme tarihleri belli oldu.

Ders seçimi gerçekleştirmeyen adayların ödeme bilgilerinin oluşmayacağı ve öğrencilerin kayıtlarını yenileme haklarından mahrum olacakları belirtildi.

Güz dönemi kapsamında kayıt yenileyecek öğrenciler fakülte tarafından ders seçimi yapamayacaklar öğrenciler 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecekler.

Kayıt yenileme işlemleri ise 24 Eylül 2018 tarihinde başlayacak ve 5 Ekim 2018 tarihinde sona erecek.

Ders seçimi (ekle-sil) işlemi http://aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece ders seçimi (ekle-sil) işlemi yapabilir. Ödeme yapıldıktan sonra ders seçimi (ekle-sil) işleminin yeniden yapılması mümkün değildir.

Ödeme ile alakalı olan bilgileri ders seçim sayfasından veya bu işlemlerin sonuçlarına göre dökümleri alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacağı belirtildi. 

Ayırca ders seçim işlemi gerçekleştiren öğrenciler 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 05 Ekim 2018 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:30’a kadar ödeme yapılabilecekler.