Aöf

AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı ! Kayıt Yenileme Ücreti Ne Kadar? İşlemler Nasıl Yapılacak?

AÖF kayıt yenileme işlemlerini tamamlayacak binlerce öğrenci işlemlerin detaylarını araştırıyor. Adaylar bugün itibari ile kayıt yenileme işlemlerini yapabileceklerdir. Ayrıca kayıt yenileme işlemleri 18 Ekim’e kadar devam edecek.

KAYIT YENİLEME DETAYLARI

AÖF, kayıt yenileme tarihlerini açıkladı. Buna göre; kayıt yenileme ve kayıt onayı işlemleri AÖF 2019-2020 Öğretim Yılı takviminde “07 Ekim – 18 Ekim 2019” olarak duyuruldu.

Kayıt yeniletecek öğrenciler ilgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesi tarafından belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit 220 TL’dir. Bunun yanı sıra tekniker unvanı verilen programlarda alt limit 240 TL olurken alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.

Bunun yanı sıra adaylar internet başvuru ve kayıt kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayacaklardr. Belgelerini hazırlayan adaylar illerdeki AÖF bürolarına şahsen başvuru yaparak da kayıt yenileme yapabilirler.