Aöf

AÖF Kayıt Yenileme İşlemlerinin Başlama Tarihi Değişti

Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme işlemleri için sisteme girişte hata yaşanıyor. Bundan dolayı kayıt yenileme işlemlerinin başka bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Konu ile ilgili olarak Anadolu Üniversitesi AÖF tarafından yayımlanan duyuruda kayıt yenileme işlemlerinin 25 Eylül 2018 tarihinde başlayacağı ifade edildi. 

Anadolu Üniversitesi AÖF tarafından yayımlanan duyuruda 2018-2019 Öğretim Yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde birçok bölümün ders programının yenilendiği 17 lisans ve 12 önlisansın programlarında 353 ders intibakının yapıldığı vurgulandı.

Bunun yanı sıra söz konusu duyuruda programdaki güncellemelerin bazı derslerin döneminin değişmesi, kaldırılması ya da yeni ders olarak eklenmesi şeklinde yapıldığı ifade edildi. 

KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 25 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

AÖF tarafından kayıt yenileme işlemlerinin 25 Eylül’e ertelenmesi hakkında şu ifadelere yer verildi:

“Bu değişikliklerle yapılan ders intibaklarının bilgi işlem ortamında teknik işlemlerinin devam etmesi nedeniyle Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi Kayıt Yenileme işlemleri https://aof.anadolu.edu.tr adresinin Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme bölümünden 25 Eylül 2018 Salı günü başlayacaktır.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA