Aöf

AÖF Sınav Giriş Belgeleri Ne Zaman Açıklanacak ? Sınavlar Ne Zaman Yapılacak?

Açıköğretim Fakültesi Bahar Döneminin bitmesine çok az bir süre kala, Üniversiteyi uzaktan okuyan yüzbinlerce öğrenci Bahar Dönemi sonunda yapılacak olan sınavları beklemeye başladı.  Açıköğretim Fakültesi(AÖF) sınav takvimi açıklandı. Bahar Dönemi sınavları 4-5 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak.


Bahar Dönemi sınavlarına az bir süre kala AÖF sınav giriş belgelerinin ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz bir bilgi gelmedi. 
AÖF Bahar Dönem vize sınavları bu yıl ilk olarak 16-17 Nisan tarihlerinde yapılmıştı. İkinci Bahar Sınavı ise 4-5 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. Açıköğretim Fakültesi tek ders sınavı ise 16 Temmuz 2016 tarihinde yapılacaktır.

Sınav Giriş Belgeleri Ne Zaman İlan Edilecek?

AÖF sınav giriş belgeleri genellikle sınav yapılmadan bir hafta önce kişilerin öğrenci bloklarında ilan edilir.

Açıköğretim Fakültesi Sınav Giriş Belgeleri Nasıl Alınır? 

AÖF bürolarından öğrencilere kişisel bilgi sistemine ulaşabilmeleri için bir şifre verilir. Fakülte öğrencileri aldıkları bu şifreler ile panellerine girebilir ve öğrencilik bilgilerini görebilirler. Ayrıca Sınav giriş belgeleri de bu kişisel panelden edinilir. Öğrencilerin sınav giriş belgelerinde belirtilen tarih ve saatte belirtilen yerde olmaları gerekiyor. Ayrıca bir tebliğ yapılmayacaktır.

Kamupersoneli.net  | Ankara