Aöf

AÖF Tek Ders Sınavı Yine Ertelendi

 Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, 6 Ağustos 2016 tarihine ertelenen tek ders sınavının tekrardan ertelendiğini öğrencilerine attığı mesaj ile duyurdu. İşte detaylar.


TEK DERS SINAV 16 TEMMUZ 2016 TARİHİNDE YAPILACAKTI

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri şu aralar oldukça mağdur. Daha ön ce 16 Temmuz 2016 tarihinde yapılması duyurulan ancak ülkede meydana gelen darbe teşebbüsleri yüzünden 6 Ağustos 2016 tarihine ertelenen Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Tek Ders sınavı yine ertelendi.


Üniversite öğrencilerine attığı mesajda ” 6 Ağustosta 2016 Cumartesi günü yapılması planlanan Tek Ders Sınavı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sınav tarihi ile ilgili bilgilendirme SMS ile yapılacaktır” denildi. 

AÖF Tek Ders Sınav Giriş Belgesi Nereden Temin Edilebilir?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tek ders sınavlarına girecek olan öğrenciler tek ders sınav giriş belgelerini “www.anadoluedu.tr/acikogretim”  adresinden temin edebilirler. 16 Temmuz Tek Ders Sınav giriş belgelerini almak isteyen öğrenciler ilgili sayfaya T.C. Kimlik numaraları ve kullanıcı şifreleri ile giriş yaparak kolaylıkla alabilirler.

İletişimi Azaltmayalım ! Tüm soru ve sorunlarınızı forumda paylaşabilirsiniz…


Anadolu Üniversitesi Tek Ders Sınavı hakkında gelişmeleri yakından takip edebilmek sınav sonuçları açıklandığında cep telefonunuza bildirim alabilmek ve ilgili tüm haberlere anında ulaşabilmek için kamupersoneli.net’in yoğun talep üzerine sadeleştirilen ve oldukça kullanışlı hale getirilen uygulamasını kullanabilirsiniz. Forum.Kamupersoneli.net adresinde anadolu üniversitesi tek ders sınavına ait soru ve sorunlarınızı bizlerle ve diğer öğrencilerle paylaşabilir, sorunu olan üyelere yardımcı olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Lütfen tek dersten kalan öğrencileri geçirin bir jest yapınız

  2. askere gidecem tek ders yüzünde strese girdim bu nedir dalgamı geçiyorsunuz

  3. Olaganüstü bu gelişmeler neticesinde tek dersten kalanlar kurul kararıyla geçirilmelidir.
    Vatan sana canım feda.

  4. Ulkemize yapilan bu hain saldiri sonucu gunlerdir sokaktayiz tek dersten muaf olmak istiyoruz.

  5. Daha önce üç ders affı bile vardı oysaki ögrenciler şu anda zor durumda ve bir yandan darbe bir yandan yüksek lisans kayıtlarının bitmesi ve mezun olacak ögrencilerin bir yıl kaybı olacak tek ders afftı çıkması en adil olanıdır…saygılar

  6. Tek ders kalmış ne zamana kadar ertelenecek mağduruz en iyisi verin diplomaları

  7. tek ders için bizleri daha ne kadar mağdur edeceksiniz aö.yetkilileri bizi mezun edin gitsin alt üstü bir ders ya mağduruz bizleri siz mağdur ediyorsunuz yeter bizi mezun edin.

  8. Ya bu ne ya skldm valla sınav yerleri değişikliği yapabilelim yeniden

  9. ya yapın artık şu sınada kurtulalım sizden benim İNG 2 tek dersim kalmış sınavı ertele ertele çalışma hevesim kalmadı önceki bildiklerimide unuttum. Üstelik büyükşehirlerde yapılıyormuş

  10. HERKEZ SINAVI BULUNDUĞU İLDE GİRSİN O ZAMAN BU İLLERİ İNSANLARI TOPLAMAK ŞART MI

  11. Ben bugün tek ders af icin email gonderdim bu durumda olan herkes email gondersin

  12. HERKEZ BULUNDUĞU İLDE GİRSİN SINAVA O ZAMAN 30 DK SINAV İÇİN 10 İLDE TOPLAMAYA NE GEREK VAR

  13. Arkadaşlar lütfen tek ders affı için mail atın,( aof nin mail adresine (sitesinde irtibat maili var) ) Ben attım. tek dersden kurul kararı ile geçme konusunda mail atın.

  14. ya biz günlerdir çalışıyoruz şu tek derslerine günlerdir geceleri sabahlara kadar meydanlarda nöbet tutyoruz sabah uyanıoruz meydanlardayız direk işe gidiyoruz Allah rızası için geçirin bixleri hem yorgunuz hem polislik mülakatlarına gireceğiz sırf mezun olamadığımız için giremioruz biz devlete sahip çıkmak için elimizden geleni yaparken bari bi dersten geçirinde mezun olalım Allah için lütfen … teşekkür ederim.