Aöf

AÖF Vize Sınavı Soruları Cevapları ve Yorumları (Kolay Mıydı, Zor Muydu?)

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavlarının 14 Nisan 2018 tarihli tüm oturumları tamamlandı. Sınavın tamamlanmasının ardından adaylar soruları cevapları araştırıyorlar. Bu haberimizde sınav sorularını adaylarla beraber tartışıyoruz.

SINAV BİLGİLERİ

Eskişehir Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları hakkında bazı bilgileri kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. Buna göre AÖF öğrencilerine, sınava girdiği her ders için 20 soru soruldu, 30’ar dakika sınav süresi verildi. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. (Cumartesi Oturumu Tamamlandı) Bahar döneminde Cumartesi ve Pazar Sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

KOLAY MIYDI ZOR MUYDU?

Sizde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavlarına ilişkin yorumlarınızı bizimle ve sınava giren diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Konu ile ilgili olarak sınav size göre kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi konuda zorlandınız? Çıkmış soruların faydası oldu mu?

Sayfanın alt tarafından sınav hakkında yorumlarını belirtebilir hatırladığınız soruları ve verdiğiniz cevabı yazarak soru hakkında diğer adaylarla tartışabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Çok zordur aklı olan bu okulu yazmaz okul olduğunda belirsiz 6 yildir okuyorum bir çok dersim var hep para tuzağı askerlik için okuyorum ama bitecek gibi görünmüyor her yere şikayette bulun dum kahretsin böyle okulu herkez kayıt siliyor bende sildirecegik