Aöf

ATA AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavı Soru ve Cevapları Yayımlandı

Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF’ün resmi web adresi zerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF’ün bahar dönemi vize sınavı soru ve cevaplarının açıklandığı ifade edildi. 

Konu ile ilgili olarak Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF bahar dönemi vize sınavları 24 Mart 2018 ile 25 Mart 2018 tarihlerinde ikişer oturum halinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sınava ilişkin soru ve cevaplar açıklandı. Söz konusu duyuruda sınav sorularına itiraz konularına da değinildi. Buna göre öğrencilerin bir sınav döneminde soru itiraz hakkının toplam 10 soru ile sınırlandırıldığı ifade edildi. Soru itirazları ise 28 Mart 2018 tarihinde saat 23.59’a kadar yapılacaktır. Bu tarih ve saatten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. İşte yayımlanan duyuru:

VİZE SINAVI SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

Konu ile ilgili olarak ATA AÖF’ten yayımlanan duyuruda “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır.

Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme,  gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır.  

İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin bir sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır.

Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.

Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Not: Soru itirazları 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.” ifadelerine yer verildi.