Aöf

ATA AÖF Bütünleme Sınavı Giriş Belgeleri Yayımlandı

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bütünleme sınavı giriş belgelerinin yayımlandığı ifade edildi. 

Bilindiği gibi Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bütünleme sınavları 24 Şubat 2018 ile 25 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavına katılmayan veya sınavda başarısız olan adaylar başvuru yapmaksızın otomatik olarak sistem tarafından bütünleme sınavlarına yönlendirildiler. Adaylar sadece sisteme giriş yaparak sınav merkezi tercihleri isteklerine göre yenilediler. 

SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI

Bugün ise Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı ve yayımlanan duyuruda bütünleme sınavı giriş belgelerinin adayların erişimine açıldığı ifade edildi. Yayımlanan söz konusu duyuruda “24-25 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak olan Bütünleme Sınavı için giriş belgeleri yayınlanmıştır” ifadelerine yer verildi. 

Adaylar sınav giriş belgelerini almak için aşağıda kamupersoneli.net olarak paylaştığımız link üzerinden T. C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yapacaklardır.