Aöf

ATA-AÖF Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı. Giriş Belgemi Nasıl Temin Edebilirim?

 Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yarıyıl sonu sınavı giriş belgesi yayımlandı. Giriş Belgenizi almak için haberimizin devamındaki linke tıklayabilirsiniz.

ATA-AÖF yarıyıl sonu sınavları 11-12 Haziran tarihlerinde yapılacaktır. Sınav giriş belgeleri Üniversite tarafından yayımlandı.

ATA-AÖF Türkiye’nin en büyük Açıköğretim Fakültesi, Anadolu Üniversitesi’nden sonra en büyük AÖF olma özelliğine sahip yaklaşık olarak 140 bin öğrenci kapasiteli Üniversitedir. Üniversite Eğitimlerini dışardan görmek isteyen öğrencilerin tercih ettiği Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yarıyıl sonu Final sınavları için geri sayım başladı.

Atatük Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sınav Sistemi

ATA-AÖF Eğitim-Öğretim yılı içerisinde bir ara sınav birde dönem sonu final sınavı olmak üzere iki sınav yapar. Ara sınav online olarak gerçekleştirilirken, final sınavı ülke genelinde sınav merkezlerinde düzenlenir.

Yarıyıl Sonu Sınav Notunun Dönem Notuna Etkisi

ATA-AÖF Yarı yıl sonu final sınavları öğrenci yoğunluklarına göre belirlenen illerde yüz yüze gerçekleştirilir. Yarıyıl sonu final sınavından alınacak olan not dönem sonu not ortalamasına %80 etki eder.