Aöf

ATA AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı! 2019 ATA AÖF Final Sınav Sonuçları Sorgulama Ekranı

ATA AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklama neticesinde sonuçların 29 Ocak 2019 Salı günü itibari ile adayların erişimine açıldığı duyuruldu.

”Değerli Öğrencilerimiz, Ara sınav sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sistemi’nde (LMS) yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 01 Şubat 2019 17:00’a kadar bize iletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.” denildi.

OBS SAYFASI ÜZERİNDEN SONUÇLAR NASIL SORGULANIR?

Atatürk Üniversitesi OBS sayfası aracılığıyla sınav sonuçlarını öğrenmek mümkün.

Bunun için, aşağıdaki bağlantıya tıklayıp karşınıza gelen sayfada T.C. kimlik numaranız veya kullanıcı adınız ile şifrenizi girmeniz yeterli olacak.

SONUÇLARA NASIL İTİRAZ EDİLİR?

Kurum tarafından itirazlar hakkında yapılan açıklama şu şekilde,

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sistemi’nde (LMS) yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını 01 Şubat 2019 17:00’a kadar bize iletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.