Aöf

ATA AÖF'Ten Sınav Sonuçları Hakkında Önemli Açıklama

28 Ocak – 29 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınavlarının sonuç açıklama tarihi belli oldu.

ATA AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Üniversite tarafından yapılan açıklamaya göre :” Geçme notu ile ilgili siz değerli öğrencilerimizin lehine olacak bir düzenleme üzerinde çalışıldığından sınav sonuçları 16.02.2017 tarihinde açıklanacaktır.” denildi.

BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi güz döneminin sona ermesinin ardından bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri yapılacak. Öğrenciler bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerini 20 Şubat 2017 ile 26 Şubat 2017 tarihleri arasında yapacaklardır. Mazeretli ders kayıt işlemleri ve onayı ise 27 – 28 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak. 

ATA AÖF ara sınavları 29 – 30 Nisan 2017 tarihinde, yarıyıl sonu sınavları 3 – 4 Haziran 2017 tarihinde, bütünleme sınavları ise 8 – 9 Temmuz 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

GELİŞMELERDEN ANLIK HABERDAR OLUN

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınavı sonuçları açıklandığında anlık olarak haberdar olmak istiyorsanız KAMU PERSONELİ Android veya İOS mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. Uygulama cihazınıza mevcut ise daha kaliteli ve hızlı hizmet almak için lütfen güncelleme yapınız. 

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum