Aöf

Eskişehir Anadolu Üniversitesi AÖF Vize Sınavları İlk Gün Oturumu Sorularını Tartışıyoruz

AÖF İLK GÜN OTURUMU TAMAMLANDI

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavları 29 Nisan 2017 ile 30 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Anadolu Üniversitesi AÖF ilk gün oturumu tamamlandı. Kamupersoneli.net olarak AÖF bahar dönemi vize sınavı ilk gün oturumuna katılan adayların görüşlerini alıyoruz. 

AÖF öğrencilerine, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30’ar dakika sınav süresi verilecektir. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. Bahar döneminde Cumartesi ve Pazar Sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

AÖF SINAV YORUMLARI

Sizlerde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavlarına ilişkin yorumlarınızı bizimle ve sınava giren diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.  Sizce sınav kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi konuda zorlandınız? Çıkmış soruların faydası oldu mu?

Haberimizin altında yer alan yorumlar kısmından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavı soruları ile ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. 

30 Nisan 2017 tarihinde uygulanacak olan Anadolu Üniversitesi AÖF ikinci gün oturumuna katılacak olan adaylara kamupersoneli.net olarak başarılar diliyoruz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. bugün 2 dersten sınava girdim.birisinde 5-yada 6 tane çıkmış soru vardı.diğeri ise felaketti çıkmış soru hemen hemen hiç yoktu.işi bayağı zorlaştırıyorlar. sorular herbir satır arasından çıkıyorki sınavda kitap açmak serbest olsa yine yapamayız.

  2. İnanılmaZz zordu…sorular itinayla cımbızla seçilmiş.Zaten metinler uzundu.
    Özet yapsanız dahi zordu.

  3. çok zorlaştırdılar yazık verdiğimiz emekleree çıkmış soru zaten te tuk yok denılecek kadardı yoktu kıtabtan çalıştık ama kıtaptan çıkmayan bir soru ggördüm