Aöf

Öğrenciler Dikkat ! AÖF'ten Önemli Duyuru: Kayıt Yenileme Sistemi Değişti

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz dönemi kayıt yenilemeye ilişkin önemli bilgiler paylaşıldı.

KAYIT YENİLEME

Ayrıca AÖF tarafından yayımlanan duyuruda kayıt yenileme sisteminin değiştiği ifade edildi. Konu ile ilgili olarak söz konusu duyuruda “Kayıt yenileme, Ders Seçimi (Ekle-Sil) işlemi ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir.” ifadelerine yer verildi.

KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

AÖF’ten duyuruya göre kayıt yenileme işlemleri 26 Eylül 2017 tarihinde başlayacak ve 6 Ekim 2017 mesai bitimine kadar devam edecektir.

DERS ATAMASI YAPILMAYACAK

AÖF kayıt yenileme duyurusuna göre güz döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir. Konu ile ilgili olarak duyuruda “Ders seçimi (ekle-sil) işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece ders seçimi (ekle-sil) işlemi yapabilirler. Ödeme yapıldıktan sonra ders seçimi (ekle-sil) işleminin yeniden yapılması mümkün değildir.” ifadelerine yer verildi.

AÖF’ten yayımlanan duyurunun detayları için “https://goo.gl/ynRxRm” web adresini tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırmanı yeterli olacaktır. 

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. Çağdaş bir iletişim tekniğine ulaşmanız ve herşeyi benim memurum bilir ütopyasindan vazgeçmeniz vatandaş sizi besler adam koyma zahmetinden bulunmazsiniz biz olmadan sizler bir hiçsiniz bunu aklınızdan çıkarmasaniz iyi olur