• Haberler
  • Ekonomi
  • Araç sahipleri bu kadarı da olmaz dedi! Akaryakıta büyük bir zam daha geliyor!

Araç sahipleri bu kadarı da olmaz dedi! Akaryakıta büyük bir zam daha geliyor!

Vatandaşlar son aylarda peş peşe gelen zam haberlerinden oldukça şikayetçi.Geçtiğimiz günlerde benzine yapılan indirim sonrasında bugün LPG'ye büyü bir zam daha geleceği duyuruldu.

Vatandaşlar son aylarda peş peşe gelen zam haberlerinden oldukça şikayetçi. Geçtiğimiz günlerde benzine yapılan indirim sonrasında bugün LPG’ye büyü bir zam daha geleceği duyuruldu. Araç sahipleri bu kadar da olmaz diyerek, tepkilerini sosyal medyada gösterdi.

Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan son bilgiye göre 15 Kasım’ı 16 Kasım tarihine bağlayan Pazartesi gecesi LPG’ye zam gelecek.

Buna göre otogazın birim fiyatına 25 kuruşluk zam kararının alındığı ifade edildi.

Motorin ve benzin gibi otogaz da özel tüketim vergisi (ÖTV) eşel mobil sistemi kapsamında sıfırlanmıştı. Bu sebeple gelen zamlar direkt pompa fiyatlarına yansıtılıyor.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme