Askeri Personel Alım İlanları

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı İstifa Etmiş Pilot İhtisaslı Subay Alımı Yapıyor !

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Deniz Kuvvetleri Komutanlığından daha önce istifa eden pilot ihtisaslı subayların yeniden istihdamı için kılavuz yayımlandığı ifade edildi. 

YAPILAN UYARI

Yayımlanan kılavuza göre alımlar için başvurular 12 Ekim’de başladı ve 26 Ekim’de sona erecektir. Bu alımlar için başvuru yapacak olan adaylar için bir uyarı yapıldı. Söz konusu uyarıda şu ifadelere yer verildi:

“Bu kılavuzda yer alan kurallar, yeniden istihdam işlemi kesinleşinceye kadar mevzuatta yapılacak değişiklikler kapsamında değiştirilebilecektir. Başvuru sahibi bu durumu kabul etmiş sayılır. Meydana gelen değişiklikler nedeniyle başvuru sahibinin yeniden istihdam işlemi kesinleşinceye kadar başvurusunu geri alma hakkı saklıdır.”

SUBAY ALIMI TAKVİMİ

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adayların sonuçları 30 Ekim ile 5 Kasım arasında açıklanacaktır. Bunun yanı sıra uçucu personel sağlık muayenesi 6 ile 22 Kasım arasında yapılacaktır. Alımlara ilişkin nihai değerlendirme 26 – 30 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. 

BAŞVURU DETAYLARI

Başvurular esnasında aşağıda belirtilen dilekçe örneği ve güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu doldurularak Deniz Kuvvetleri Personel Başkanlığına gönderilecektir.

Bir Yorum

  1. Öncelikle teşekürler bu site yönetimine bizi bilgilendiriyosuz ben güvenlik koruyucum da koruyuculuktan uzman çavuşluga geçiş olacakmı bize bi ilgi verir seniz seviniriz