Askeri Personel Alım İlanları

Jandarma Genel Komutanlığı 10 Bin Personel alımı Yapacak !

Jandarma Genel Komutanlığı 10 Bin Personel alımı Yapacak ! 

Jandarma Genel Komutanlığı’nın 10 Bin personel alımı yapacağına dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımlandı.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELER?

Jandarma Genel Komutanlığı ‘nın personel alımı ile ilgili çıktığı ilanda başvuru şartları olarak :” T.C. Vatandaşı ve erkek olmak, en az lise ve dengi okullardan mezun olmak, 25 yaşını bitirmemiş olmak, askerlik terhis tarihinin üzerinden 3 seneden fazla süre geçmemiş olması gibi şartlar bulunuyor. Başvuru şartlarının tüm detaylarına aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz.

BAŞVURULAR 7 EKİM’E KADAR SÜRECEK

Başvurular 5 Eylül ile 7 Ekim 2016 tarihleri arasında Jandarma Genel Komutanlığı’nın resmi internet sayfası üzerinden yapılacak. 

HANGİ BRANŞLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın personel alımı ile ilgili çıkılan ilanda alımların “Jandarma Komando, Jandarma Emniyet Asayiş ve Jandarma Lojistik” branşları için gerçekleştirileceği vurgulandı.
 

Bir Yorum

  1. Niye erkekleri alıyosunuz lan bayanlar sakatmı bizi ülkeye düşmanmı etmeye çalışıyosunuz bizide alın fazla erkeklik taslamayın elinde sonunda polis olucam sizde patlayın ohhhhhhhhhh:)

  2. Artık milleti soguttunuz be nedir bu askerlik şartı saçmalık başka ne ki polislik öyle oldu askerlik te askerlik şartı saçmalık artık yaaa bu ne

  3. Yeter artık Jandarma !
    Bayan Astsubay ve Subay alındığı kadar bayan Uzman Çavuş alınmasının da önünü açın. Kadın ve erkek ayrımı yapmayın bizler de bu işi yapabiliriz ki tarihimiz de bir çok örnekleri mevcutken siz neden hala diretiyorsunuz ki ??

  4. arkadaş vatana hizmet etmek için bile şart koşuyorsunuz …iyi ozaman lise mezunu olmayan vatandaşı askerede almayın nedir bu ayrımcılık böyle okuyamadık diye bu vatanın evladı değilmiyiz biz.

  5. burada boş boş isyan etmeyin kimse okumuyor kimse değerlendirmiyor yorumlarınızı isyan edecek olanlar tsk ya dilekçe göndersin elinde klavyeyle atıp tutmak kolay ama eminim bir çoğunuz üşenecek bunu yapmaya…

  6. Abi şu 3 yıl şartı ile yaş ortalamasını biraz esnetin bu nedir 25 yaşı geçtik askerlik yapılıda üç seneden fazla oldu yaş 26

  7. yaş sınırı ve terhis tarihlerinde biraz daha esnekilk olabilse…

  8. Yaş 26 lâkin başvurum kabul oldu pek anlamış değilim. Biri beni aydınlatabilirmi?

  9. Arkadaşlar başvuruyu nerede yapacağız bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

  10. Hic catisma gormeyen parcalsnmis ceset parcasi toplamamis mayin eyp ne olfugunu bilmeyen ana kuzularini ariyorlar anlasilan dagda pudu atip da busuya dusenlerin yasi gecti galiba

  11. Gugucum sana katılıyorum çok haklisin bizimde sadece kadin olduğumuz için başvuru yapamıyoruz

  12. Niye 25 yas ben 37 yasindayim hala pusu atabilir carpisabilirim Allaha cok sukur bizi niye kapsamiyor

  13. Gerekirse vatanim icin ölürümde de senin gibi boyle vatanimi kotuleyecegime ne mutlu turkum diyene …

  14. Dengi okullar ne oluyor ya ben orta okulum yani bas vuramazmiyim