Askeri Personel Alım İlanları

Jandarma Genel Komutanlığı 3 Bin 375 Askeri Personel Alıyor

Devlet Perosnel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Jandarma Genel Komutanlığına ilişkin ilan belirtildi. Bu ilan kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde 3 bin 375 askeri personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

İLANIN DETAYLARI

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim ve öğretim gördükten sonra Jandarma Genel Komutanlığına ait erkek ile kadın muvazzaf/sözleşmeli astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ait erkek/kadın sözleşmeli astsubay ihtiyacının karşılanması nedeniyle personel alımı yapılacağı ve bu alımlar için başvuruların 13 Mart’a kadar devam edeceği ifade edildi. 

Yayımlanan 3375 askeri personel alım ilanı detaylarını incelemek isteyen adaylar; “www.jandarma.gov.tr, www.sahilguvenlik.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.dpb.gov.tr” resmi internet adresleri üzerinde bulunan “2019 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” ile “2019 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” içerisinde yer alan detayları inceleyebilirler. 

Jandarma Genel Komutanlığı 3 bin 375 askeri personel alımı başvuruları “https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris” web adresi üzerinden veya Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden açılacak e- Devlet ekranı aracılığı ile gerçekleştirilecektir. 

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Bir Yorum