Askeri Personel Alım İlanları

Jandarma, Kara ve Deniz Kuvvetlerine Askeri Personel Alım İlanları

Askeri kurumlar kendilerine ait internet siteleri ve Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi aracılığıyla yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapıyorlar. 

Bu kapsamda personel alım ilanı yayımlayan ve başvuru süreci devam eden 3 askeri kurum bulunuyor. Bu kurumlar Jandarma Genel Komutanlığı ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı. Bu askeri kurumlar tarafından yayımlanan ilanlara dair detaylar şu şekilde,

ASKERİ PERSONEL ALIM İLANLARI

3 askeri kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre alımlar çeşitli eğitim seviyelerinden mezun adaylar tarafından yapılacak. İlanları yayımlayan kurumla ve kurumlar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadrolar haberimizde…

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Personel Alım İlanı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayımlanan askeri personel alım ilanında 3 farklı pozisyonda askeri personel alımı yapılacağını bildirildi. Başvuru süreci halen devam eden ilana göre Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er, Uzman Onbaşı ve Uzman Çavuş alımı yapacak. 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Personel Alım İlanı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı yayımladığı askeri personel alım ilanında 2017 veya 2018 yılları Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucunda “KPSSP3 Lisans Puanı 60 ve üzerinde olan adaylar arasından Deniz Sınıfı Muvazzaf Subay alımı yapacağını duyurdu. 

Jandarma Genel Komutanlığı Personel Alım İlanı

Jandarma Genel Komutanlığı bi ilan yayımlayarak uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği uzman erbaş alım ilanına göre alımlar 2375 personel istihdam edilecek. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu askeri personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların ilan yayımlayan kurumlar tarafından belirlenen tüm koşulları sağlamaları gerekiyor. Bu koşulların genel olanlarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. Özel koşullara ise ilanlara dair detaylar için vermiş olduğumuz bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, Askerî okullardan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilmemiş olmak, Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, Taksirli suçlar hariç olmak üzere bir suçtan bir ay veya daha fazla hapis cezası ile mahkûm olmamak. Jandarma Genel Komutanlığı ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından belirlenen yaş ve eğitim şartının sağlanması. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Jandarma Genel Komutanlığı ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıkları tarafından yayımlanan ve kadro detaylarına dair bilgileri paylaştığımız askeri personel alım ilanlarına dair kadro detaylarını sizlerle paylaştık. 
 

Bir Yorum

  1. Sözleşmeli er uzman çavuş başvuruları başladımı başlamadımı hergün bakıyorum birşey yok bi bilgi verebilirmisiniz