Askeri Personel Alım İlanları

Jandarma Uzman Erbaş Alımında Son Gün (İlkokul, Lise)

Jandarma Genel Komutanlığı geçtiğimiz Ocak ayında resmi sitesinde bir ilan yayımlayarak sözleşmeli uzman erbaş alacağını duyurmuştu. İki ayrı ilanda duyurulan sözleşmeli uzman erbaş alım ilanına; en az ilkokul mezunu olanlar ve en az lise mezunu olanlar başvuru yapabilecekler. İlana başvurularda son güne gelindi.

Alınacak Personel:

* Uzman Erbaş

Başvuru İçin Gereken Şartlar:

* İlana başvuracak adayların; T.C. vatandaşı olmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak, fiziki açıdan uzman erbaş olmak için gereken şartları taşımak, 25 yaşını bitirmemiş olmak, 20 Temmuz 2017’ye kadar terhis olabilecek durumda olmak gibi bazı şartlara haiz olmaları isteniyor.

Başvuru İçin Adaylardan İstenilen Belgeler:

* Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu

* Ön başvuru belgesi

* Nüfus cüzdanı

* 12 adet vesikalık

* Diploma

– Başvurular Sona Eriyor !

Jandarma Genel Komutanlığı en az lise mezunu ve en az ilkokul mezunu uzman erbaş alım ilanı başvuruları bugün ( 17 Şubat 2017) mesai bitimine kadar  www.jandarma.tsk.tr internet adresinden Personel/Öğrenci Alımı sayfasına girerek başvuru işlemleri sayfasından yapılacak. 

– Başvuruların Değerlendirilmesi

 İnternet ortamında yapılan başvuru sonrasında başvurusu kabul edilen adaylar, başvurularının kabul edildiğine dair Başvuru Sonuç Sorgulama sayfasının çıktısını alacaklardır. Başvuru sonuçları 17 Şubat 2017 tarihinden sonra www.jandarma.tsk.tr internet adresinde yayımlanacaktır. Hiç bir adaya, başvurusunun kabul edildiğine dair posta yoluyla yazılı herhangi bir belge gönderilmeyecektir. 

Bir Yorum

  1. Benim anlamadigim konu su 27 veya 30 yasindakiler pekakayla savasamiyormu ki 25 yasini asmamis diyiyorlar ben 27 yasindayim gitmek istiyorum olmuyor 25 yas istiyor kaldirilmasini istiyorum 25 yasini bence cok sacma deyilmi arkadaslar