Askeri Personel Alım İlanları

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) En Az Lise Mezunu Uzman Erbaş Alımı Yapıyor !

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde uzman erbaş alımına ilişkin ilan yayımlanmış ve en az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği ifade edilmişti. 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana başvuruların geçerli olabilmesi için adayların ilanda belirtilen şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Şartlara haiz olmayıp asılsız beyanlar ile başvuru yapan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. 

ŞARTLARA UYMAYANLAR BAŞVURU YAPAMAYACAK

Milli Savunma Bakanlığı uzman erbaş alım ilanına başvuru yapacak olan adayların askerlik hizmetini yapmış veya hala er olarak yapıyor olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra adayın müracaat tarihinin ilk günü itibarıyla terhisinin üzerinden beş yıldan fazla süre geçmemiş olması gerekmektedir. 

Tüm bunların yanı sıra başvuru yapılan yılın Ocak ayının ilk günü itibariyle adayların 27 yaşını bitirmemiş olmaları gerekmektedir. Adayların daha önce Türk Silahlı Kuvvetlerinde daha önce görev almamış olmaları gerekiyor. 

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN

Milli Savunma Bakanlığı uzman erbaş alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki link üzerinden yapacaklardır. Adaylar aşağıdaki link üzerinden başvurularını e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak yapacaklardır. e-Devlet şifresi olmayan adaylar herhangi bir PTT şubesinden temin edebilirler. 

Bir Yorum

  1. selam aleyküm abı ben agrı spor lısesınde 4 cü sınıf öğrencısıyım 01 01 2000 dogumluyum bu sene uzman cavus mulakatlarına basvura bılırmıyım ??